-Alexsandra 17, mamma till Liam.

weekend.

Äntligen helg!! Som jag har längtat, denna vecka har gått otroligt segt fram även om det inte känns så nu. I helgen väntas iallafall en riktig myshelg med min kärlek. Dagen idag kommer spenderas i gävle med bio och restaurang som jag sa igår. Ska faktiskt börja göra mig iordning nu nästan då jag även tänkte hinna med att kolla lite kläder i gävle, allt har börjat sitta lite tajt, speciellt byxorna som jag har hög midja på. Ska även hålla mina ögon öppna för en klänning att ha på avslutningen. Men nu kommer dk så nu har jag ej tid med detta längre, hadeee.

-16 år & gravid.

I januari fick jag reda på detta, att jag var gravid och kan inte säga mer än att jag var ganska fast besluten från första början. Berättade för några få personer och dom tog det på olika sätt, men när alla "smält" det så fick jag enormt stöd. Min mamma som direkt visade mig ett otroligt stöd, hon skulle finnas till 100%, i vad jag än bestämde. Kände då att jag vart helt säker. Och ja, sitter nu och är i vecka 21, halvvägs alltså. 

Då jag har pratat med folk, barnmorskan, kurator osv och dom ger mig frågan "hur känns det då?", jag har inte vågat svara helt ärligt, har sagt "det känns väl bra".  Och det bara för att jag är ung, jag är 16 år liksom och det känns som att jag inte borde vara glad över detta, jag borde vara osäker. Men varför ska jag behöva känna att det är så fel, bara för att jag är ung. Jag tycker inte att det "känns väl bra". Det känns jättebra, jag är stolt och jag är framför allt superlycklig över detta.

Jag har fått mycket negativt mot mig, från höger och vänster. Anonyma såsom oanonyma, och det har inte känts direkt bra, det är sånt som får en att tänka en extra gång, men har vart från början och är fortfarande helt fast besluten. Det har gjort mig "ledsen", men har insett satt de viktigaste är vad jag och Daniel vill. Men varför ska jag ens få massa skit, vem som helst kan bli gravid, "för ung" som "för gammal" eller "bra ålder", och antingen vilja göra abort eller behålla, och det borde man få välja och ändå inte få massa "skit" för. Då det är väldigt individuellt. 

Och ja har även hört att folk jag inte alls känner och som inte alls borde bry sig, sitter och frågar mina vänner hur allt ska gå, och kan säga att det går utmärkt att fråga mig personligen, då jag antagligen vet bäst! Men kan ju klargöra att allt ser bra ut och är ordnat. Ska flytta in i en ny lägenhet med Daniel senast första maj, kommer hinna gå klart nian, skolgången för gymnasiet kommer se ut så att jag går om nästa år med dem som är ett år yngre (så som vem som helst skulle kunna göra :). ), våran lilla pojke tittar ut i början av september om man gå efter vad som är beräknat. Ja finns säkerligen mycket fler frågor och så, men känner att då får ni fråga mig, antingen här, ask eller vad som passar. Ser hellre att folk vågar fråga, än att det går runt och tisslar & tasslar och det blir massa rykten som inte alls stämmer. 

Aja tänkte bara att ni skulle få en liten insikt i hur jag känner om detta, tack för moi.

Pappas b-day

Idag är det pappas b-day som rubriken även säger, älskade pappa fyller 52år. ♥ Har köpt lite smått&gott som han ska få sen, och ikväll blir det fika och så. 

Dagen i övrigt har bestått av nationella och en seg lektion. Har gjort lite nytta och nu bänkar jag mig framför tvn till det är dags för firandet. Blir ett kort inlägg men avslutar nog så ändå. 

V.21

Ja som rubriken säger så går jag idag in i vecka 21, har alltså gått 20 fulla veckor idag, för er som ville veta dårå. Iallafall så spenderades gårdagen mestadels framför oth, men när dk kom hem runt 4 taget så handla vi & krubba pizza, blev en riktig gottis helg.
Men iallafall dagen idag var vanlig skoldag och troligen så vet nästan alla vad en vanlig skoldag innebär så tänker ej gå in mer på det nej. Men nu ska jag iallafall fortsätta min matlagning & städning. Puuuuusssss sålänge dåå.

Lördag.

Dk står för bilden. Lördagen spenderades ensam, eller ja ensam & ensam är väl aldrig ensam numera. Hade iallafall förberett mig med mycket gottigheter, ungspizza, chips, choklad, frukt osv. Så jag klara ju mig utan svält iallafall.. Kolla på lite serier och bara gled runt i lägenheten. Nu ska jag duscha, äta frulle och sen bara chilla tills dk kommer hen från Åland.

One last try.

Ska göra ett försök att få igång bloggen, och blir det lika halvdant som förut tar jag bort bloggen helt denna gång.
Lite om mig dårå kanske; Jag heter Alexsandra Eriksson, är 16år, bor lite utanför Uppsala och går sista året i grundskolan. Har många fina vänner, min familj & pojkvän som jag älskar nå otroligt. Kan väl även tillägga att jag är gravid och ser väldigt mycket framemot slutet på sommaren då min lille kille ska titta ut. Vardagen ser ganska annorlunda ut än vad den kanske gör för dom flesta 16åringarna och hur den såg ut för mig för bara ett halvår sen. Men jag tycker ändå jag har hittat stabilitet i det hela. Säger iallafall hadeee, bjuder på en lite äldre bild på mig och avslutar detta.

Upp