-Alexsandra 17, mamma till Liam.

BabyLiam - tigerbyxor.

Min fina lilla Liam alldeles nyligen, nybadad och fin i sina coola tiger-brallor från Lindex. Han älskar att suga på sin näve och helst båda samtidigt, uppmärksamma även hans långa "bushår", står rakt upp och ni som har barn med långt hår vet att det alltid går tillbaka till att se ut så hur många gånger man än försöker borsta ner det, haha.

Liam sov som en stock inatt - som vanligt, klockan halv 10 väckte jag honom då hade han sovit 9 & ½ timme (i sträck alltså). Vet att det inte är något som är fel när han sover så länge kan dock inte låta bli att noja när han sover mer än 8 timmar i sträck. Jag vet ju att han mår finfint, han går upp som han ska och är pigg & glad jämt. Jag behöver aldrig skynda på morgonen heller utan vi kan lugnt byta blöja och gosa upp oss i soffan samt att jag hinner göra en morgon macka som jag kan äta medans han ammar, lyx ändå kan jag tycka. Nästan så man blir nojig över att skaffa en till i framtiden för han/hon kanske inte alls blir lika lugn som L kanske motsatsen(?), med kolik eller så och så har man blivit såhär bortskämd haha.. 

Liam har nyligen badat, sen fick han ligga naken och lufta sig lite och nu har han ätit och somnat i min famn. När han vaknar så ska vi nog gå ut lite.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas