-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Julafton.

Hej era trogna krigare som fortfarande kikar in fast det har varit tomt i nästan en vecka tror jag..

Har haft en otroligt mysig jul och det är väl därför det varit tomt på inlägg också, tycker det är viktigt att fokusera på att det är just jul och att häng med dom man bryr sig om ska vara högt prioriterat! Att supa bort julen har jag aldrig förstått, blir nästan irriterad på folk som super runt jul då det är barnens tid och har man barn eller ej kan man väl ändå dom få juldagar om året hålla sig borta från massa alkohol när nyår ändå står runt hörnet, men det är min åsikt!

Iallafall vart det ett väldigt åkande och nästa år tänker jag styra upp det bättre för att åka runt på julen var inte min grej och jag märkte på Daniel att han vart irriterad och stressad lite han också. Men utöver åkandet så var det himla mysigt och Liams första jul blev riktigt bra och bortskämd med saker och kärlek blev han verkligen! Så fin familj jag har och även Daniel jag har verkligen tur, och Liam också såklart. Tror inte ni är jätteintresserade av att höra hur vi firat & vart vi firat jul så tänker inte ta det, men som sagt den var jättemysig ♥.

Här är våran julskinka, hehe köpte färdigkokt då jag ej kände att jag skulle hinna tillaga en själv // Och våran gran, visste ni att man lär knyta på snören på kulorna själv??, det var pain kära ni..

Och mina julnaglar, en tumnagel fick en spricka mitt på vilket jag ej klarar så fick hjälp av Josefin att fixa fejkisar // Granen på julmorgonen, Daniel och jag skulle inte köpa alls, men för honom betydde det nog köpa rekord-många till både mig och L..

Och våran lilla snigging på julafton, slips, väst och guldhalsband, gulleplutten ♥ // Och vi alla tre på julaftonskvällen, bilden blev "disig" men har nu gjort rent kameran invändigt och hoppas på att det blir bättre, men jag ser redan STOR skillnad på bilderna!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas