-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Lately.

Har låtit bloggen hamnat lite längre ner i prio-listan och bara slängt in något inlägg nu i helgen. Tänker inte be om ursäkt eller så för det är så jag "jobbar" bloggar när jag känner att jag vill och har tid. 

Helgen har iallafall mestadels spenderats hemma hos mamma & pappa, bara tagit det jättelugnt och gosat massa med min lilla kille, om man ens kan gosa mer än vad vi redan gör vill säga.. Igår åkte iallafall jag, Daniel & mini till Valbo för dom sista julklapparna, vi hittade inte till alla, 3 stycken kvar men vi vet vad vi ska ge och Daniel fixar det någon dag efter jobbet! Även fast det bara vart ett fåtal julklappar inhandlade så tycker jag dagen var gosig ändå, vi åt god mat, jag kyckling & dk fläskfilé och sen fika vi på espresso house. Och jag ammade faktiskt för andra gången på ett fik (eller allmänt ställe till och med om jag inte minns helt fel) jag är ju på något sätt inte helt bekväm och det är egentligen för att någon ska komma och ge mig fingret men det gick hur bra som helst. Liam var som vanligt otroligt duktig och ja dagen var helt enkelt riktigt bra! 

På väg till Valbo, det började med att jag & Liam busade MASSOR och lyssnade på barnvisor (passade på när han var vaken för en gångs skull) men sen somnade han och sov halva vägen.

Fikat vi mumsade på, jag drack caramellatte vilket är en STOR favorit för mig! / Och just nu ser det ut såhär här hemma, Liam är nybadad och somnade vid maten, han har på sig sin fina "one piece"  från Lundmyr Of Sweden om han fått från moster lollis.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas