-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Ljudböcker är tummen upp - Gömda & Asyl.

Just nu har jag fastnat för ljudböcker, jag bokstavligen älskar att lyssna och bygga upp hur man själv tror folk & platser ser ut. Har alltid haft en kärlek för böcker och jag slukade massa böcker under min tid i grundskolan iallafall 7-9. Känner dock att jag inte riktigt hinner med att läsa nu för tiden eller hinner & hinner men jag har annat jag hellre prioriterar före, som att fixa i köket eller tvätta till exempel och då är det perfekt med ljudbok samtidigt!
Jag har tröttnat lite på musik & podcasts, lyssnar dock på Zara & Noel´s pod, så ljudbok är min nya grej, lyssnar när jag lagar mat, är ute och går, städar, duschar ja typ jämt då tillfälle ges..
Lyssnar just nu på Asyl som är fortsättningen till gömda, det är biografi och handlar om en svensk familj som lär fly och gömma sig för kvinnans ex då han gör diverse hemskheter och det påverkar ju dom såklart negativt och ja tänker inte gå in på det mer, men den är så himla bra skriven!
Vet inte riktigt varför jag fastnar för sådana "hemska" biografier men jag kan liksom inte sluta läsa/lyssna när jag väl hitta någon som är bra.
Denna har jag dock lyssnat på förut när jag var mindre förstår dock inte hur jag kunde tycka den var bra då eftersom jag säkert inte var mer än 10-11 år?! Förstod nog inte riktigt vad jag lyssnade på men jag är ändå glad att jag lyssnade för annars hade jag inte vetat om att den fanns och nu kan jag lyssna idag och förstå mer av vad det faktiskt handlar om, för den är som sagt riktigt bra men hemsk på samma gång!
Vet(tror) även att det finns en fortsättning på dessa som jag ska försöka hitta och läsa om den inte kanske till och med finns att lyssna på.

6 december 2015 12:53 | -Jag. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas