-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Lägenhet & saker till bebisen..

Sitter och kollar på andra avenyn och tittar även på tips på vad jag ska laga för mat, ska använda mig av falukorv men vet inte riktigt vad jag ska göra.. Men det löser sig, annars händer det faktiskt inte speciellt mycket nu för tiden kan jag tycka. Sitter hemma och fördriver tiden typ. Fast i eftermiddag/kväll ska vi till Daniels pappa och fika lite, det blir ju trevligt! 

Här får ni en bild på vår säng(med min frukostbricka på..). Tycker om våran säng extremt mycket, den är så skönt trodde aldrig jag skulle tycka om en säng som jag tyckte om min gamla, men den här kanske är lika bra ändå ;).. Den BABY-ram ni ser är alla utom första bilden bara exempelbilder, än sålänge, men den kommer ju fyllas när lillen kommit ut såklart! Första bilden är en av ultraljudsbilderna vi fick med oss.

Fick nämligen en kommentar om att jag borde visa lite hur vi bor och saker jag har/ska införskaffa till bebisen, men helt ärligt så är vi inte klara här i lägenheten helt än, (förutom sovrummet & badrummet), så känns tråkigt att visa upp något som inte är 100 klart än. Sen har vi faktiskt inte heller köpt så mycket till bebisen, har lite kläder som vi fått sen barnvagnen som jag visat upp tidigare (HÄR). Men imorgon eller på fredag ska lite saker inhandlas då kan det hända att jag visar upp någonting! :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas