-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Väldigt mycket gos!

Ligger just nu i sängen och hör dks andetag från soffan, han somnade efter att vi spelat lite kort nu på kvällskvisten.

Gårdagen blev lite av en spontanvariant, åkte och fixade en sak i Örsundsbro, sen blev det en liten stor handling på icaMAXI, behövdes fyllas på lite i skåpen här hemma. När vi kom hem och hade packat upp så drog vi en repa till dk´s mamma, blev bjudna på mat & glass, riktigt trevligt var det! Kvällen bjöd på gos i sängen, dk kände sig hänging så ordnade mysigt med ljus i sovrummet och en gottisbricka som vi gick tog för oss av framför massa filmer.

Dk & babymagen, det bästa i mitt liv, älskar dom båda nå oändligt! ♥ - Och gottisbrickan till kvällen/natten.

 

Somnade sent igår och vaknade då också sent idag, men när solen började kika fram mer & mer tog vi en liten picknickbag och drog till ett badställe, dock var det ej så varmt och molnen fanns ju där då&då, blåste även, men ett snabbt dopp och lite mys på stranden blev det ändå, hade det väldigt gosigt faktiskt! Och när vi kom hem grillade vi och såå gott det va!! Och somsagt så blev det lite kortspel nyligen och nu har dk somnat, ska väcka han snart och kolla vad kvällen bjuder på, har lite alternativ faktiskt. 

Dk kom inte i mycket längre än sådär, men jag doppa iallafall "lilla" babymagen.. - Och bild från dk´s snap, kvällens grillning, G O T T !

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas