-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Gravid vecka 32.

Jaa, vecka 32 och full fart i magen jämt känns det som! Åh vad jag längtar, kan inte gå för fort känns det som! Våran lilla plutt där inne, så älskad och efterlängtad du är! ❤️

Inte mer än en okej helg.

Bjuder på en bild från när jag & dk precis beställt resa, och känner mest att det inte skulle vara fyskam att ha en sån resa framför sig, komma bort från allt & ligga vid poolen hela dagarna långa.

Helgen har vart helt okej, har var upp och ner hela tiden och inte fått någon riktig fattning kanske, men helt okej somsagt. Bad & pizza i fredags, kalas & grill-middag i lördags och söndagen spenderades typ halva dagen i sängen och sen lite krubb och ja, bara gick omkring här och gjorde ingenting. 

Dagen har inte heller spenderats på annat sätt än i sängen och har inte gjort någonting, vädret består av regn vilket jag faktiskt uppskattar idag, vara gravid i denna värme är hemskt, om du inte kan befinna dig på strand eller liknande.. Nej nu blire andra avenyn innan jag ska laga mat.

Strand, pizza, mys & höna.

Mamma ringde och jag åkte med henne & kidsen till ön där vi bada & sola någon timme. Käka pizza i rickebohills, vilket var hur gott som helst är dock inte lika hungrig när det är så varmt och bebben trycker på och tar en del plats i magen, men fick i mig halv iallafall.. Åkte hem efter 8 någon gång då kom mormor och Lennart med lite saker och kikade runt i lägenheten. Och nu är jag nyduschad, nyrakad & nyinsmord ;), och sitter med jordgubbar, vattenmelon & pringles och ska mysa i soffan tills dk kommer hem eller tills jag vill sova. puss på er

Vill till stranden jag, jaaaaaaaa.

Som dom senaste dagarna vaknar jag upp till ett varmt rum, solen ligger på och jag borde inte klaga på värmen men det är riktigt hett ute. Vill väldigt gärna åka till stranden, sola och bada men ser ut som at jag får hålla det i mina tankar nån dag till. Så för nu får jag nöja mig med vår uteplats helt enkelt. Blir själv hela dagen så tänkte åka och handla lite i våla och se till så allt är klart inför morgondagen då det vankas kalas för dk! 

Bebiskläder (:

 

Har fått lite smått till bebisen av folk, vilket jag är jättetacksam över så länge det inte blir för mycket för vill helst köpa det mesta själv! Mest är det ju kläder, allt är ju gulligt och så men somsagt vill helst köpa det mesta själv även om det är kul & bra att få lite! Det jag är mest glad över är kläderna som min farmor har stickat, är så himla roligt och är så glad över att ha någonting sånt som är liksom en del av "henne" eller hur man ska uttrycka sig. Även om det är något jag inte vill inse så kommer det en dag då hon inte finns här längre och att då ha dom sakerna till mitt barn & framtida barn gör mig glad!

 Bjuder på lite ben & sladd i bilden ;)

Mamma ♥

Åkte ju somsagt hem till mamma idag, Jessica en familjevän kom över och en del av hennes familj. Vi åt smörgåstårta och sen jordgubbar & grädde till efterrätt, gottgott. Åkte ju hem ganska fort så jag kunde laga mat tills Daniel kom hem, mamma skjutsade även mig så vi fick en liten pratstund, prata lite om hur jag känner med allt som händer och så, var riktigt skönt att få prata lite med mamma då det sällan händer.

Bara massa bebis tankar.

Fina bästa hon alltså! JB ♥

 

Mysig middag hemma hos dk's mamma igår, grymt gottigt var det med grillat, älskar när det finns så mycket gott att hela tallriken fylls, heheh.. Åkte sen hem och Daniel höl på med tvätt och jag gick runt som ett fån tills klockan var över tolv och vi gick och la oss. Och jag som vanligt började babbla, denna gång om alla småsaker vi måste inhandla, såsom nappar, nappflaskor, oljor, blöjor, ja allt sånt som kan tänkas behövas. Dock behövs väl inte allt direkt, men senare. Somna iallafall tillslut och sov riktigt oroligt då jag jag drömde massa drömmar som inte var speciellt "snälla". 

Nu, till bussen och vidare till mamma för att spendera lite av dagen där, puss......

HundOnsdag.

Igår kom bästa älskade dk hem tidigare från jobbet för att mysa med mig då jag berättar att jag inte va på toppen kanske. Vi åt paj framför snabba cash två och sen blev det fotboll med pringooooals, Sverige vann vilket gjorde att Daniel kunde somna glad sen.

Idag vaknade jag vid 9 och åkte till våla för att vara hundvakt åt mormors hundar, vilket jag fortfarande är. Ska handla och dra hem sen och swisha om för till kvällningen väntas grillning hemma hos dk's mamma, kommer bli super!