-Alexsandra 17, mamma till Liam.

-16 år & gravid, (nr 2).

  • Hej! Har precis börjat följa din blogg lite så har inte hängt med riktigt. Kan du inte berätta lite? Har ni pratat om namn till den lilla pojken?

Fick denna kommentar och tänkte då svara på den här då jag ser att antalet läsare har växt lite på senare tid, vilket jag tycker är väldigt roligt. Skrev ett inlägg i tidigare, (när jag "kom ut" med att ag var gravid), också som inte skiljer sig speciellt mycket från detta. HÄR hittar ni det! Det här är min tolkning på frågan om att berätta lite, för antod att du menade om min graviditet.

I början av januari detta år så åkte jag till UMO i uppsala då jag & Daniel började misstänka att jag var gravid. Då tog jag ett test, det var positivt och jag var i vecka 6. Jag visste redan från den dagen (till och med innan när misstankarna började komma) att jag ville behålla, sålänge dk också ville det. Sålänge Daniel var helt säker så skulle vi behålla, det var en sak som var säkert. Och han var också HELT säker!

Jag berättade sen för min mamma vilket var VÄLDIGT nervöst! Men min mamma har alltid varit ganska förstående även om vi inte har haft en jättetajt relation, och hon sa att hon skulle stötta mig oavsett vad jag valde, och jag hade ju redan bestämt mig! Men att ha hennes stöd gjorde ju allt lättare. Mer eller mindre alla i min familj, släkt & mina vänner har tagit det bra, såklart att det finns undantag, att vissa tog det sämre än andra, men så är det väl alltid, i det mesta!

Mitt mående, jag själv har nog tyckt och sagt att jag har haft en bra graviditet men när jag tänker efter har jag spytt en hel del, mått illa, varit svimmfärdig, haft lite låga värden och varit extremt trött, i början iallafall. Men som tur är har jag inte fattat förens nu hur jag egentligen "haft" det, trodde väl att det var normalt då jag inte har mycket att jämföra med! Men efter vecka 20-23 så avtog allt, nu börjar jag dock få ett lätt illamående igen men det pågrund av att lillen ligger och trycker på, på många organ och så i magen.

Skolan, kommer jag gå i, men först tar jag studieuppehåll i ett år och börjar med dom som är ett år yngre. Kommer då gå (som det ser ut nu) hotell & restaurang inriktning kök & servering. Har träffat syven på skolan och hon var riktigt snäll och hjälpsam, dom hade även erfarenhet av detta tidigare så det är ju bra! 

 

 

Tar upp det där med namn i ett annat inlägg. Äre något mer ni vill veta som jag ej tagit upp så fråga på bara! :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas