-Alexsandra 17, mamma till Liam.

barvagn check!

Nu är äntligen den första barn saken inhandlad, barnvagnen! Är så glad, och längtar nu ännu mer (om det ens är möjligt) efter min lilla pojke i magen.
Var hur som helst i stan med dk, dk's pappa & hans tjej i söndags. Första och enda affären blev babyproffsen och då vi fick hjälp av en urtrevlig tjej så blev vi kvar och tog ut en favorit som vi fick med oss direkt. Den är otroligt fin och verkar riktigt bra, blir nog helt prefekt tror jag! Dk's pappa är ju världens snällaste då vi faktiskt fick vagnen av honom, tackar honom till tusen!

-Tre måndagar

På bilden ser ni min & dks middag som iallafall jag tyckte va så underbart gott! Godaste jag ätit på länge, och ändå var det något så "simpelt" som lax.
Iallafall, Tisdag och tillbaka till skolan, känns inte så hemskt då, måndagen innebar ledighet, (den spenderade jag som kattvakt åt världens sötaste kattunge) dagen är avklarad och det endast återstår 3 dagar innan helg. Är också endast 3 måndagar kvar till sommarlov, fy satan vad underbart!

Skoooor

Gaaah blir galen på allt vad som gäller shopping och kläder. Har inte intresse för det alls vilket gör det mycket svårare och jobbigare.. Har ju dock lyckats hitta en klänning som jag tycker sitter hyfsat och dk sa att den var bra, så hoppas på den! Men det här med skor är tufft har inte många skor jag gillar och svårt är det att hitta nya på nätet då man inte vet hur passformen är, får helt enkelt bli en tripp till staden när orken, tiden och allt var det är finns..

Movie-night by BG

Dagen har mestadels spenderats framför en skärm i antingen sängen eller soffan. Men förövrigt gjorde jag gröt till frulle och wook till middag, sen har jag även kikat på dk's match som det tyvärr blev förlust på.. Nu ligger jag återigen i soffan och har precis kollat på filmen DUFF, tycker den var helt OK, 3/5 BATS. Något som dock får 5/5 BATS är Fast & Furious filmerna, eftersom Josefin börjat kolla på dom kände jag att det även var dags för mig att ta en update, och satan vad jag gillar dom, helt i min smak!

Imorgon är det fredag!

Imorgon är det äntligen fredag, veckan har varken gått snabbt eller segt men otroligt skönt med fredag vilket fall.
Ska börja på den förhoppningsvis, sista svenska uppgiften vi har, en slags syn på skolgången typ, och efter det ska jag börja laga mat, eller laga och laga, ska käka korv och potatissallad så blir simpelt. Helgen är i stort sätt bokad hela tiden. Ska imorgon troligen åka in direkt efter skolan och storhandla, lördag blir det lunch hos Daniels släkt & sen drar jag och ett gäng tjejer iväg till stan för bowling och Kina då Josefin fyller år och ska firas. All ledig tid så ska jag & Daniel antagligen försöka få klart här i lägenheten. Få upp allt, har vart lata då både han och jag har vart trötta i veckan men nu ska det äntligen fixas..

Upp