-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Förkylningstider.. :(

Sitter och ammar i väntan på att Daniel ska duscha färdigt. Vi ska till våla och fixa konto åt våran lilla plutt samt tror jag jag ska springa in en sväng på affären för lite småköp till middagen, det vankas kycklinggryta till middag, vilket jag Ä L S K A R. 

Dagen har gått fort fram, lite promenad, lite fix i köket, lite gos i soffan, så det har varit en plus dag, det som dock är minus är att när jag och L vaknade vid 6 för blöjbyte och mat så kände jag verkligen hur tung jag var samt att jag har ont i halsen. Känner mest NEJ, inte nu, Daniel har varit sjuk lite upp & ner och aldrig riktigt blivit frisk så jag antar att det inte är jättekonstigt att jag nu fått en släng av förkylning. Hoppas hoppas HOPPAS att det inte blir värre då det är en del på gång nu och jag vill fokusera på det, kommer jag ju göra ändå men det kommer gå 100 gånger lättare utan en förkylning känner jag.. Men alvedon & halstabletter får köpas och finnas hemma så ska det nog gå super ändå! 

Nu känner jag att jag VERKLIGEN vill utomlands, vill dock vänta till Liam är en aning större. Men hoppas ändå på att vi kommer iväg på en liten resa inom en hyfsat snar framtid! Dessa bilder är från sommaren 2014 i Gran Canaria, vi bodde så himla fint högst upp och såg verkligen ut över hela stället, underbart var det!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas