-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Liam´s dop.

Igår var dagen här, dagen med dop för Liam. Gick upp runt somnade klockan 2/3 på fredagskvällen och gick upp runt 6 och började med tårtorna, sen skulle det fixa en massa mer lite bil hit & dit och så. När alla sådana förberedelser som tårtor, och lämna allt till församlingshemmet var klart så skulle Liam badas och klä sig, sen var det min tur men vi höll "tidsplanen" iallafall och vid tjugo i två var vi i kyrkan.

Själva dopet gick super bra och Liam var lugn genom hela dopet, våran duktiga kille. Så nu är han döpt, och heter Lars Johan Liam, efter min pappa & Daniels pappa, det blev bra tycker jag och klingar fint. I församlingshemmet gick det superbra, fick hjälp i köket av så många och det tackar jag så himla mycket för, hade inte kunnat göra allt själv, känns mycket som jag bara satt och kolla på många gånger, hehe, men svårt att veta vilka som gör vad, haha. Men även där gick det super och Liam är så himla lugn och duktig och säger inte mycket om han inte är hungrig, fick såå himla mycket fint, har nästan svårt att ta in att vi fick så mycket fina saker av alla. Liam har verkligen en superfin släkt runt omkring sig! 

Kan säga att efter plock och fix där och även en del fix här hemma efter allt stök i morse var det skönt att krypa ner i sängen, även om natten inte var så himla skön. Fick ju ta igen lite under morgonen och nu har han även somnat igen så ska och gosa ner mig med min lilla bebis och vila lite. Skönt att slippa göra mat idag då det blev "lite" smörgåstårta kvar samt tårta så idag ska jag inte lyfta många fingrar.

Från kyrkan..

Paketöppning.

Tårtorna, dom var såå himla fina, daimtårtorna har Liam´s gammelfarmor gjort & dom fina babytårtorna har Rebecka (Liams "plast-farmor") gjort

Mina fina pojkar! ♥ Men kan verkligen se hur trött dk är efter denna dag..

Lilla familjen.

29 november 2015 14:49 | -Liam. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas