-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Resultatet av frisörbesöket.

Det börjar bli glesare & glesare mellan vissa inlägg, känner fortfarande att ibland vill jag bara lägga bloggen åt sidan men ibland känns det så himla kul att blogga.. haha svårt detta. 

Igår var iallafall jag hos frissan, började med att jämna ut färgen (då jag färgat hemma x antal gånger blev det ganska "tjockt" med färg) så lite blekning, sen satte vi i en färg i botten och en i längderna, tillslut klippte vi igenom det. Det blev så snyggt och det känns otroligt fräscht, lite ovant såklart dock, men att man inte unnar sig ett frisör-besök oftare är konstigt med tanke på att det är så nyttigt för håret!? Har inte tagit nå direkt bilder på det förutom dom jag tog för att visa för min syster & Josefin så det är vad jag har att bjuda på, men ni klarar er med dom kassa mobilbilderna..

Inge filter eller trams, dock ger ändå inte ljuset riktigt rättvisa för färgen men liten glimt av hur det ser ut ungefär. Och nej kära ni, jag vet inte heller varför jag aldrig kan få mina ögonbryn att se någorlunda ut, varken mina "äkta" eller med hjälp av penna eller kit..

25 november 2015 12:37 | -Jag. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas