-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Uppspelt.

Efter besöket hos frissan igår så fick jag tillbaka Liam, det tog ju 3 timmar vilket jag inte alls hade räknat med men hade haft det så bra hos mamma och varit så duktig så! Men en snabb sväng förbi apoteket och hämta mina minipiller innan vi åkte hem och vek tvätt och inväntade prästen som kom och gav oss lite klarhet hur allt skulle gå till.

Nu har vi lite få saker kvar att fixa innan allt som går att förbereda har förberetts, är så uppspelt men samtidigt riktigt nervös. Tänk att det är MITT barn som ska döpas och det är min/våran(ganska nybildade) familj som ska hålla i det hela och se till så att det blir som det "ska". Hahah detta känns så konstigt men som sagt är jag uppspelt och det ska bli riktigt kul! 

Kvällning bjöd på mat hos Daniels mamma och sen åkte vi hem och jag, gick och la oss typ, det var en bra natt för Liam men jag var så trött att jag somnade medans jag ammade och det var inte bra för nacken. När jag vaknade till ville Liam inte ligga i sin säng så vi samsov vilket gör att jag ligger ganska försiktigt i en ställning hela tiden och det resulterade ju i ännu mer ont i nacke & axlar.. Men mellan 6-10 sov han i egen säng och lampan fick vara släkt det var nog dom fyra timmarna som gjorde att jag tog igen mig och idag är hyfsat pigg! Morgonen har bjudit på en hel del bus och Liam har legat en hel del på mage, och sparkat ifrån mot vägen vilket gör han ganska glad då han kommer en liten bit framåt, så roligt att se alla dessa små steg i utvecklingen han gör! 

Nu sitter jag och väntar på besked från pappa dk, om vi ska mötas i stan för en liten shoppingrunda på något större mataffär, en del lär ju handlas tills på lördag, och vi lär kanske fylla på lite i våra skåp. Men blir det inte idag blir det kanske på fredag vi får helt enkelt se! Nu ska vi se om L är sugen på en liten promenad i regnet.

En trött bebis / Dags för lite tjockare kläder vilket jag AVSKYR, men denna är inte såå "mullig" iallafall / Tvätt i massor / Hittade en snuttig bild när Liam inte var många timmar alls, mitt hjärta ♥

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas