-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Vilken hårfärg?

Hellu, 

just nu sitter jag och ammar i soffan, vilket inte är helt ovanligt! Natten var underbar med sömn mellan 00-08 och sen 08.30-11, jag blir på något sätt så uppspelt av att han är så duktig på nätterna, antagligen för att jag alltid behövt ordentlig sömn för att kunna prestera fullt ut! Så nu är jag verkligen pigg och känner att jag vill köra en effektiv dag.

Ska städa ur kylskåpet och tvätta, i första hand Liams kläder han spyr en del nu och det är inga minispyor längre, jag vet att det KAN vara ersättningen han får då alla barn reagerar olika dock fick han knappt i sig mer är 20 ml igår innan han somnade och spydde ändå ganska rejält nu på morgonen.. Men vi har ändå köpt ett annat märke nu och slutar spyorna så var det väl så, men jag tror dock inte att så är fallet men man kan ju inte utesluta det heller! Känner jag att jag hinner utan att känna stress så ska jag nog se till att dammsuga & torka golv också, men vill gärna hinna allt innan det blir mörkt så vi får se..

Imorgon ska jag åka till Våla för att fixa håret hos seos, är fortfarande ganska osäker på hur jag ska göra men ska iallafall klippa x-antal cm och färga, hoppas på att få lite hjälp och tips där på plats för jag är ju som sagt lite osäker. Sen på eftermiddagen kommer prästen, ska bli så skönt att få gå igenom allt så jag känner att jag får lite mer "kontroll" på situationen och kan planera lite utifrån det, vet vad som ska göras men denna vecka ska allt verkligen börja sättas ihop och det ska bli så skönt! 6 dagar kvar till dopet och dessa dagar har vi fullt upp nästan varje dag, jag hopps verkligen dopet blir bra och mysigt, men varför skulle det inte bli det? 

'

Här är några av färgerna som jag kan tänka mig att jag skulle vilja ha.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas