-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Senaste.

Söndagen här igen dagarna går så himla fort och speciellt helgerna då Daniel är hemma hela dagarna med oss. Snabb genomgång av dom senaste dagarna rå.

Onsdag - Åkte ju som sagt hem till mor&far myste massor och spelade en hel del tv-spel med lillebror, var kul att komma hem lite och kunna ha fokus på endast lille man och mig själv och slippa tänket på mat, och andra vardags saker.

Torsdag - Vaknade jag klockan 5 av hör och häpna DANIEL som skulle till jobbet, haha Liam hade sovit hela natten från klockan 23-06, och efter blöjbyte och amning sov han alltså mellan 07-10, den ni! Efter den natten har han sovit minst 5 timmar i sträck varje natt och jag som har varit ganska trött senaste tiden kan ju inte bli annat en glad när man får ihop s¨å pass mycket sömn! Känner mest att dom som sa att -man kommer vakna varje/varannan timme dom första månaderna.. hade felfelfel, nej då självklart har jag också haft några sådana nätter  och det kommer säkerligen bli fel, men just nu ska jag njuta av han "duktiga" sömn! Men iallafall fick skjuts av mamma hem i torsdags stannade på affären och köpte med mig potatis och schnitzel, tröttnade på falukorv/köttbullar och makaroner, hehe. 

Fredag - Åkte ju buss (som ni vet ;).) Mötte upp pappa dk i stan och åkte till Willys för storhandling, yäääy! Såå behövligt och nu är det fullt i kyl/frys skåp ett bra tag framöver, känns skönt att slippa små handla i veckorna hela tiden! När vi kom hem blev det pizza och idol, haha ja jag vet pizza när vi precis handla massa mat, men varken jag eller Daniel var speciellt alerta på att laga mat och så är det ju ibland. Dock trotsade både jag och Dk tröttheten och Josefin kom över till mig och Daniel hade en del vänner som kom och tittade på Liam sen blev det väl lite spel och det rann ner lite alkohol i kropparna på dom andra. Liam hade svårt att sova när jag la han i sängen så efter 4 försök så intog jag sängen med honom och han somnade då och sov några timmar och jag också då.

Lördag - Blev en morgon/förmiddag i sängen och slappa vi och vila hela dagen innan vi på kväll åkte och käka, fika och hade lördagsmys och L´s farmor. Avslutade med en film i soffan, slutade dock med att jag Liam & Daniel somna och vaknade någon timme senare och förflytta oss till sängen, Liam sov från 23 i soffan till klockan 4(som egentligen var 5) på morgonen sen efter en snabb amning sov han till 8.

Idag väntas iallafall lite besök, mannen ska kolla på fotboll och ikväll bänkar vi väl framför solsidan som så många andra, blev kanske inte så snabbt inlägg men..

När man lämnar Liam med pappa i några sekunder så "växer han helt plötsligt i kalsongerna" & Liams "chilloutfit" han ska ha när han och pappa chillar i soffan, det första Daniel ville köpa till Liam var dessa plagg.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas