-Alexsandra 17, mamma till Liam.

4 saker ni kanske inte visste om mig.

  1. Jag har varit en riktig spelnörd, spelade League of Legends i massor men även andra spel och var klistrad vid datorn så fort jag hade tid över i snitt satt jag nog 5 timmar om dagen. Under den tiden mådde jag ganska dåligt och gömde mig nog mest från allt som gav mig ångest. Ni vet ju när man spelar ett spel går man ju oftast in i det ordentligt och då tänker man bara på det!
  2. Jag har varit i 4 länder (sverige inte inräknat), Turkiet 2013, Bulgarien & Spanien 2014 & Spanien 2015, sen har jag varit i Finland massor av gånger i och med att familjen hade dille på kryssningar.
  3. Jag har varit deprimerad tyvärr.. Jag hatar att prata om det, jag kan nämna för folk att jag haft en jobbig period, men att erkänna att det var just en depression är svårt, tror inte ens jag erkänt det för mig sälv än.. Sen så var den kanske inte överdrivet grov, men heller inte lätt att hanskas med kan jag säga, i den perioden gjorde jag mycket jag ångrar. Gick till en psykolog men tillslut sket jag i att gå, orkade inte älta..
  4. Jag har spelat fotboll, det är något jag är "stolt" över, och jag kunde verkligen spelet och jag älskade det, sen att döma på vad alla andra säger så var jag väldigt bra också, själv tycker jag att jag inte var speciellt mycket bättre än någon annan men, vårat lag var grymt bra och vi kom tvåa i dalecarlia cup 2 år i rad (själv fick jag även ett pris för mest världefulla spelare, heheh). Dock mycket i samband med nr3 så blev det väl att jag slutade, tyvärr, att träna gav verkligen resultat och jag var ganska fit ändå!

Turkiet 2013 & Spanien Teneriffa 2015.

Kryssning till Helsingfors i Maj i år & Jag 2013/14?

 

21 oktober 2015 16:36 | -Jag. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas