-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Min kropp efter graviditeten.

Fick en fråga om hur min kropp är i allmänhet nu efter graviditeten, svarade på den lite snabbt i kommentarerna men tänkte skriva lite om det här också!

Jag är nog nästan helt återställd skulle jag vilja påstå, och jag har nog haft "en dans på rosor" mot vad många andra ar haft gällande mitt mående nu efteråt. Tänker dock inte sticka under stolen med om att jag var extremt ´mör´ dom närmaste dagarna efter förlossningen, kan säga såhär -det var en kamp att ta sig upp i sängen typ. Men efter 1-3dagar så blev det enormt mycket lättare med det mesta, fick ont då&då kanske.

~Min mage visade jag ju upp i ett inlägg tidigare (HÄR) och nu har den dragit ihop sig ännu mer kan jag ju säga, den må vara "degig" men den är ändå väldigt liten, vilken jag inte trodde den skulle bli, iallafall intesåhär fort utan lite hjälp på traven! Är långt ifrån hur jag kanske skulle vilja ha den men det kommer. Ska försöka komma igång lite lugnt med först vagnpromenader och sen öka med träning hela tiden i lagom takt har jag tänkt och då kommer den nog bli i riktigt bra form igen.

~Min blödning minskade fort och efter några få dagarna var det som en mild mens typ, vet inte hur jag ska förklara men, och idag är den nästan borta men inte helt, så binda får jag fortfarande använda. Fick ju en liten bristning som dom sydde, men den läker så bra så och jag är heller inte öm där nere längre så den lugna, mjuka processen på toan har övergått till den "normala", hehe.

~Ontet i resten av kroppen har mer eller mindre gått över helt, känner av det lite när jag går promenader men det är verkligen lite.

Tror inte det finns mycket mer att säga om det faktiskt, hade ju en normal förlossning, och drack hallonbladste vilket ska göra att kroppen återhämtar sig väldigt bra, vet inte om det kan bero lite på det eller om det bara är myt? Sen så är jag ju rätt så ung vilket också sägs ska vara bra, men vad vet jag. Enligt mig har jag iallafall återhämtat mig bra och allt känns bra, sen det jag upplever som bra upplever andra annolunda, beror helt på person till person och förlossning till förlossning! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas