-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Vad jag borde & vad jag gör..

Vet ni vad jag egentligen borde göra just nu? Jo allt sådant som jag inte vill göra när Liam är vaken, men istället ligger jag i soffan och bara kikar runt och vilar, är det okej? Ja såklart det är! Kommer jag ångra mig sen? Antagligen.. Inte så att jag inte kan göra saker när han är vaken, han har inga problem med att ligga på en filt golvet och kika på världen, men snarare jag som vill spendera varenda sekund med honom, även när han sover! Men saker måste göras, det jag egentligen borde göra är att, plocka ur diskmaskinen och göra rent i köket, skulle inte skada om toan också fick en snabb genomgång, men jag är så trött! Det är därför jag ligger här i soffan. Jag & Josefin tog med oss L för en snabb runda på stan samt att jag skulle träffa en vän och två av hennes familjemedlemmar, och så snäll som Liam var så sov han mer eller mindre hela tiden, gnällde endast EN gång i kanske 2 minuter. Han är så duktigt, men resultatet av allt sovande var en extra vaken gång inatt cirka klockan 2, och jag kan ju inte påstå att jag var piggare efter 6 timmar trampandes i stan. Men hoppas att han återgår till det vanliga sov-mönstret inatt helt enkelt! 

Han är så himla stark!! Redan när han kom upp på mitt bröst så lyfte han sitt egna huvud, inte i den grad han gör idag men ändå, och jag kommer ihåg att jag sa att han var så himla stark! 

För övrigt har han växt massor nu verkligen märker jag att han blivit större, åh lilla killen, kommer det gå i denna fart så kommer jag inte hinna med, rätt var det är står vi där han är 16 & jag 32, hahaha, nej så fort ska det väl inte gå hoppas jag, eller? 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas