-Alexsandra 17, mamma till Liam.

2st till badrummet & bebis.

Denna skötbädd har vi inköpt till våran lilla kille, (vi har fastnat för just pingu och har även bäddat sängen med pingu-motiv på sängkläderna) den är enkelt att torka av samt att man kan ta av överdraget och tvätta det vilket känns smidigt! Då vi har tvättmaskin har vi valt att bara lägga den direkt på, sen behöver vi någon typ av bättre förvaring i badrummet till blöjor, våtservetter, produkter osv, så vi får se hur vi väljer att ha det! Vi köpte den på babyproffsen i Uppsala, men hitta inte den på sidan så tog bilden från lekmer.se, där kostar den 299kr, tror vi köpte den för något liknanade pris på babyproffsen också, men kommer faktiskt inte ihåg..

Sen denna badbalja som vi också där köpt från babyproffsen för 399kr, (hitta inte den på sidan heller så även där är bilden tagen från lekmer.se, och där var den nedsatt nu och kosta 299kr). Den är supersmidig då första (ca)0-6månaderna kan den ligga åt ena sidan (då "inbyggt" ställ finns & sen kan den sitta upp när den kan det själv åt andra hållet! Smidigt att slippa hålla med båda händerna om en hal bebis samt slippa köpa ett ställ OCH en balja (då vi ej har badkar), sen är den så stor så går att använda en längre tid, kanske tar lite plats men i vårt fall helt värt det! 

Sen funkar ju egentligen vilket som bra att både byta blöja på och bada i, men vi kände att vi ville köpa dessa två.

Då ni önskat att få se lite mer av saker till bebis, men jag inte vet riktigt vad ni vill se så visar jag lite vad som, är det något speciellt ni vill se så får ni kommentera så kommer det upp i ett inlägg!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas