-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Charmig bebis.

Mammas pojkar!Liam har så himla roliga/charmiga grimaser för sig

Dagarna bara rullar på, L är redan 2 veckor gammal, känns som han alltid varit här hos oss men samtidigt som att förlossningen var igår! Ja, denna första tid kommer säkerligen, som alla säger, gå fort, haha. Det ända jag saknar  från "mitt tidigare liv" är nog att sova mer än några timmar i sträck, förut ville jag alltid sova minst 8 timmar i sträck, minst(!!) iallafall om jag skulle upp dagen efter, men nu blir det ju ca hälften, hehe. Dock sover han alltid i två omgångar så man skrapar nog mer eller mindra ihop 8 timmar per natt, vilket är väldigt skönt, han är som jag sagt tidigare väldigt "snäll"!  Annars är det helt underbart att vara mamma, trivs jättebra i familjelivet och skulle aldrig byta det mot något i världen! Att amning känns sådär just nu är väl ett undantag dock!

Dagen har iallafall varit ganska lugn, sov & gosade fram till 12, frulle, promenad, besök, mat, soffhäng, det hinns inte med mycket när man ammar rätt så ofta men vad gör det, gillar att dagarna flyter på och att i slutet av dagen hänga i soffan med mina gospojkar (& gärna en kopp fika!) är höjdpunkten!

Snart blir det sängen och imorgon väntar ett besök till Uppsala och öronläkaren för en koll av L´s öra, kommer gå super tror jag! Godnatt på er.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas