-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Gravidtankar som inte blev som jag tänkt..

Två saker som ag under graviditen tänkte att det skulle bli på ett sätt under graviditeten, men slutade helt åt det andra hållet nu när jag faktiskt har min bebis här.

1. Amningen - Jag ville absolut inte amma när folk var med, så tänkte jag iallafall, men ja svårt att inte göra det faktiskt, vill lillen ha mat är det bara att dra fram bröstet. Haha ja, nu bryr jag mig inte så mycket faktiskt mer än att jag lär hålla smärtan lite mer diskret kanske, vilket jag tycker är svårt, då det gör så ont. Folk sitter ju inte och glor direkt(inte för jag trodde att dom skulle det) och håller ganska låg och avslappnad profil vilket gör mig avslappnad, och då känns det okej!

2. Besöken - Jag ville inte ha en massa besök, och på BB skulle det helst vara fritt från det helt, blev det så? Njae, tror vi har träffat någon varje dag sen Liam föddes, och lite ångest över det har jag. Jättekul att så många vill titta och umgås, men samtidigt så blir deet på något sätt att jag tänker att det kanske blir för mycket.. Att bli skickad från person till person varje dag, eller ja varje dag har ju inte folk haft honom hos sig, men då&då.. Vet att det inte är så jobbigt dom gånger då bara en person är i bilden, och han stör sig nog inte direkt på det själv heller, men antar att jag som mamma är en aning beskyddande nu, haha.

Trodde verkligen inte jag skulle säga detta MEN, -Jag saknar min preggomage en aning.. Känns som att jag aldrig vill genomgå en förlossning igen, men graviditeten kan jag ta igen, i framtiden!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas