-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Catch up.

Hej fina ni som faktiskt fortfarande kikar in här! 

Det har blivit mer & mer glest mellan mina inlägg och nu var det nästan en vecka sen jag kikade in här. Men livet kommer emellan och ibland finner jag varken tid eller ro till att blogga, dock tycker jag att det är jättekul att få ventilera min vardag och annat smått & gott här på bloggen. 

Sen sist då? Jo jag var någon dag hemma hos mamma & pappa och bara njöt av att slippa alla vardagsmåsten, disken, tvätten, matlagningen och liknande. Jag har vart i stan två gånger, i tisdags med Liam, mamma & min storebror, blev en hel del shopping till Liam, sådant som är bra nu när det är/ska bli vår. Min översnälla bror köpte även ett par skor till mig och jag är fortfarande överlycklig tack vare det, enligt mig var dom lite väl dyra men är supertacksam! Igår storhandla vi och nu är det proppat i kyl, frys & skafferi, SÅ skönt. 

Dom större grejerna som ligger och väntar runt hörnet är ett frisörbesök (BEHÖVLIGT!), en tatuering ska göras och det är valborg, vet dock inte riktigt vad valborg har att bjuda på än mer än en frukost med några tjejer. Men det kommer iallafall bli toppen och säkerligen resten av dagen också. 

Nu har ni fått en liten update på det senaste, nu väntas lite vilostund med min favograbb, puss.

Dom två första är från när vi var hos mamma & pappa och dom andra två är från i stan i tisdags.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas