-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Pyttesmå minus..

Att jag fick chansen att vara gravid är jag evigt tacksam för, många får inte uppleva den otroliga lyckan (även om många gärna skulle vilja) som en graviditet bär med sig och därför säger jag tack! Även om tanken kanske inte var att det skulle bli så pass tidigt i mitt liv som det blev är jag ändå enormt glad att jag kunde och hoppas att jag i framtiden, om jag vill, lyckas bli det igen! 

Men nu ska jag faktiskt även klaga lite om just att jag har varit gravid, lite ytligt sådär man fick ju "betala" lite för att man var gravid. Även om dom "betalningarna" är pyttesmå jämfört med vad jag fick nu efter graviditeten - Liam.

Jag har fått ännu mindre bröst, det är väl ingen big deal och jag har väl aldrig haft några "meloner" men ingen tvekan om att dom har blivit mindre efter graviditet & amning. Jag gillade mina bröst innan graviditeten, dom kunde vart större, men jag gillade dom. Nu är det dock som det är och jag hänger inte läpp för detta varje dag precis.

Rumpan har blivit plattare, men det är ett problem som troligen går att fixa med lite träning så även där tänker jag inte hänga läpp. Har aldrig ens lagt en tanke på min rumpa tidigare i livet så det är ingen jättegrej nu heller men lite rundare kan den ju få bli ;)..

Magen är deg.. Haha ja den korvar sig lagom när jag sitter framåtlutad men vafan även detta går att fixa till och jag hoppas även göra det tids nog!

Höfterna & rygg har fått lida, det började i slutet av graviditeten och känner fortfarande av det och bättre blir det inte av att bära bebis om dagarna. Förhoppningsvis ska jag rätta till även detta för jag är ju bara 17 år och har ett långt liv kvar och vill inte gå med dålig rygg redan..

Här är jag cirka ett havlt år innan min graviditet.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas