-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Saker jag inte gillar..

Kexchoklad okej jag äter kexchoklad utan att behöva pinas men jag tycker bara att det inte är någon höjdare som många andra verkar tycka. Jag skulle aldrig köpa en kexchoklad för att snabbt mätta min mage, det blir bara konstigt i käften av kexchoklad tycker jag, helt enkelt.

Bråka jag har aldrig fysiskt bråkat och väldigt sällan händer det något som gör att jag hamnar i situationer som kallas bråk. Men jag avskyr det, mest tanken över att en annan person är antagligen sur/arg/irriterad på mig, jag klarar inte av det. Oftast slutar mina så kallade bråk med att jag "ger upp", jag säger att personen/personerna i fråga har rätt, jag har fel så att allt bara upphör, enklast så. Detta gäller ju dock inte när det är något som är väldigt viktigt för mig men tror inte jag haft några sådana bråk heller..

Min blyghet finn väl inget som heter blyghet men jag ogillar starkt att vara så blyg som jag är, kan ju för bövelen knappt beställa mat utan att hacka på rösten. Jag är allt annat än blyg med folk jag känner men annars är jag överdrivet & nästan ohälsosamt blyg. Jag smsar hellre än ringer då jag slipper prata, tror det handlar om att jag är så rädd att det ska uppstå en jobbig situation så det istället förvandlas till en jobbig situation. MEN jag tränar på det och jag har enligt mig själv blivit bättre på sociala situationer.

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas