-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Saker jag gillar..

Att googla jag vet att det låter jätteflummigt men jag tycker det är så kul. När Liam var på väg googlade jag ALLT från "små tecken att förlossningen var nära" till "Kan bebisar födas med tänder" och min google-period är inte över googlar allt innan jag bestämmer mig för något. Tror/gör självklart inget utifrån det jag läst via google.

Att Liam blir äldre tolka mig inte fel, gud vad jag älskar att han är en liten bebis och denna tid jag har haft/har kommer alltid betyda SÅ mycket för mig. Men tanken på att han är sisådär 3 år kan prata, uppskatta utflykter och vara med på ett annat sätt gör mig alldeles varm och uppspelt samtidigt vill jag spola tillbaka tiden till att han var helt nykläckt men jag tror ni fattar grejen..

Nyfödd liten baby där i bakgrunden..

Utflykter alltså yesyesyes blir så förväntansfull av minsta lilla, från att till exempel storhandla, en dag på Ikea, åka till Gävle till att åka till nöjesparker, utomlands, kryssning.. Ja you name it, jag älskar det jag mår bra av att ha saker att se fram emot och självklart väger en utlandsresa mer men jag är helt klart nöjd över en dag på Ikea ;)..

Mat, ja mat kommer alltid slå efterrätter och godis. Enligt mig är jag inte så kräsen men det beror ju självklart vem vi jämför med. Men jag gillar allt från hemlagade grytor & kötfärslimpa till en lite finare restaurangs kött/pasta, alltså mat är livet och jag har nog lagt mestadels av min pengar jag fått här i livet på ätbara ting..

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas