-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Ångesten över att inte ha några muskler kvar..

Jag har alltid varit hyfsat stark och haft en ganska tränad kropp även då jag inte tränat speciellt mycket, men nu efter en graviditet är det raka motsatsen tyvärr. Har varit rätt säker på att jag har haft helt ok mycket styrka kvar i kroppen men fick det motbevisat igår. Innan jag skulle hoppa in i duschen gjorde jag några få övningar och jisses vad jag är svag och orkar lite, musklerna finns verkligen inte, idag har jag till och med lite träningsvärk!! Blev så ledsen och fick lite ångest faktiskt, även fast jag inte alls känt tidigare att jag borde ha det pga träning.. Har gått ner alla mina kilos ca 15 kilon + 5 till totalt 20 kilo faktiskt, antagligen pga amning så vikten ser jag ej som ett problem men som sagt styrkan i kroppen samt den lilla deg på magen som uppstår i vissa lägen är inget jag tycker om..

Har ju dock ändå tänkt börja träna just för att stärka magmusklerna + övriga muskler såklart & få bort lite deg från magen. Tänkte ta mig ut på lite kortare springturer som jag sakta men säkert trappar upp sen göra några få övningar likt dom igår och även där trappa upp det hela, har ju fått lite tips från en sjukgymnast på hur jag ska börja med allt.

. Sen har jag och Daniel planerat att käka lte bättre, mer fullkorn och mer nyttigare alternativ speciellt kvällstid då det oftast är den tiden på dygnet vi blir sugna och då lätt fikar eller käkar något annat onyttigt, mycket för att Daniel är hemma nu och vardagarna och helgerna flyter ihop. Denna gång vill dock båda hålla detta och låta det onyttiga stanna på fredag/lördagar. Ingen jättestress över mat vill jag känna, lagom är bäst och ibland får man unna sig!

Så nu ska vi se om styrkan vill återfinna sig i min kropp efter lite bättre mat och lätt träning! 

Är dock galet nöjd över min återhämtning, tänk att jag varit SÅ STOR och nu blivit "som vanligt" igen, dock saknas ju musklerna ;) men kroppen är som jag sagt tidigare otrolig!

 

24 februari 2016 20:14 | -Jag. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas