-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Att vara mamma.

Snart har det gått 5 & en halv månad sen förlossningen = jag har vart mamma på "riktigt" i 5 & en halv månad. 

Hur har det känts, hur känns det, vad tycker jag, bättre/sämre, ja helt enkelt hur är det att vara mamma?

Att någon annan än Liam skulle komma till oss är idag otänkbart, det var en självklarhet att Liam skulle bli våran son. Jag älskar Liam över allt annat, långt över allt annat och jag skulle göra allt och mycket mycket mer för honom, det är nog enormt svårt att förstå hur stark & stor kärleken för honom är. Andra föräldrar kanske förstår även om jag känner mig ensam om denna typ & mängd av kärlek så känner nog dom flesta föräldrar den. Liam får mig att må så himla bra, han gör mig lycklig och han har lagt pusselbiten som fattades förut. 

Hur jag hade målat upp bilden av hur det skulle bli att ha barn så vart det ju inte, men det vart definitivt inte sämre! Det är så roligt och jag ser fram emot allt som ska hända samtidigt som jag vill stoppa tiden och njuta. Alla steg man gör med Liam är så spännande och nytt, att börja med flaskan, att börja med mat & trappa upp användandet är och ska bli såå kul! Att se all utveckling han gjort och kommer göra, jag får ett lyckorus varje gång det händer något nytt men våran lilla plutt! Snart kommer han säkert krypa och inte långt efter gå, prata leka, gå på dagis, börja skolan, växa upp flytta, haha förhoppningsvis kommer det inte gå så fort men jag ser fram emot allt, även om jag som sagt bara vill stoppa tiden och alltid ha min lilla bebis! Jag längtar tills han blir större och kommer uppskatta fredagsmyset, utflykter och annat roligt som vi ska hitta på, åh min lilla pojke tänk att han bara växer och växer och kommer bli stor?! Så kändes det inte när han låg där, blöt, blodig och alldeles nykläckt på mitt bröst..

Okej nu rann det iväg och vart inte alls det jag tänkte skriva om, att vara just mamma. Men det är för mig HELT underbart, klart att stunder kan kännas hopplösa, när han är ledsen jag är ensam och maten står och kokar över på spisen och jag har sömnbrist, då vill man bara pausa för ett tag, MEN i den stora helheten ÄLSKAR jag att vara mamma, mamma åt Liam. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas