-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Egentid för me, myself & I.

Ingen förstår lika bra som en förälder hur otroligt skönt en dusch kan vara, ikväll har jag lyxen att vara lite barn(& pojkväns)ledig hehe, på en vanlig torsdag dessutom!! Har duschat länge, med ansiktsmask och andra produkter för ansiktet, rakat stora delar av kroppen och håret har fått sig en riktigt omgång, nu sitter jag insmord från topp till tå och bara njuter! Att duscha när man har barn är verkligen underbart för även om jag ÄLSKAR att vara mamma och inte känner att det tynger mina axlar speciellt, behöver jag egentid och en fristad och det har jag i duschen. Att stänga dörren om sig och bara känna att nu ska JAG bli servad, även om det handlar om en dusch på 5 eller 40 minuter uppskattar jag det otroligt! 

Även om det lockar enormt att sitta här och bara slappa så behöver även huset en omgång, borde gjort det innan men kände för att prioritera mig själv lite då jag ändå plockar i denna lägenhet hela tiden, barnledig eller ej.. Men ska försöka hinna få undan det värsta innan grabbarna kommer hem!

En sak till bara, ser jag ut som en mamma??? Kallar mig ju mamma ofta i vardagen i ren reflex men kollar jag på en bild av mig själv och tänker att jag faktiskt är en mamma då kan jag inte förstå det. Ser fortfarande inte mig själv som en mamma. Kommer jag någonsin börja göra det, krävs det fler barn för det, eller lär jag börja se ut som min mamma mer för att se ut som en "riktig" mamma?  Hahah, vanliga tankar i mammaÄlexs fabbiga liv, ha det bra hörni!

11 februari 2016 20:43 | -Jag. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas