-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Håret bara rasar av skallen på mig..

Jag kan inte förstå hur mycket hår som bara rasar ner, det är massvis överallt, i Liams säng, i våran säng, handfatet på toan, i vagnen, golvet ja ÖVERALLT. Jag har dock inte märkt att mitt hår blivit nå tunnare men kan ju vara för att jag har så tjockt hår, men det är inte kul att ha ett hem fullt med hår kan jag säga.. När jag var hos frisören sist så frågade hon snäll om jag tappat mycket hår och jag sa glatt nej men antar att hon säkert såg att jag tappat en hel del, lite pinsamt kanske.. 

Idag blev även Daniel en aning irriterad då Liams gå-stol har fått lida genom att en hel del hår lindats runt hjulet och det numer går riktigt trögt och det mer blir att Liam släpar sig fram i den.. Förhoppningsvis kanske vi får bort det eller kan hitta något ställe med separata hjul, vore ju tråkigt om vi skulle "behöva" köpa en ny enbart för det..

Anledningen av mitt håravfall är väl för att jag ammar så det kommer väl också fortsätta tills jag slutar amma, men usch vad jag är less på detta hårande. Har ni mamas något tips för att få det at sluta / minska? Antagligen inte :(

14 februari 2016 17:10 | -Jag. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas