-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Liam 5 månader!

Idag blev Liam 5 månader och jag frågar mig ännu en gång, - Vart tog tiden vägen??. Helt galet att han om en månad är han ett halvår, det låter så stort? Att se Liam växa, upptäcka och göra framsteg varje dag får mig så himla glad, det är underbart att vara mamma! Och jag kan inte tänka tanken på att det skulle kommit någon annan bebis än just Liam, det var meningen att just han skulle komma till oss och förgylla våra dagar! Kärleken för min son är bortom denna värld och jag älskar honom såsåså mycket, kärleken är oändlig, tror oändlig är det ord som beskrivet min kärlek för Liam bäst, det är iallafall det som kommer närmast även om det inte ens känns i närheten av hur mäktig kärleken känns. 

Imorgon ska vi till BVC, sprutor ska tas och den vanliga vägning och mätningen. Så det är både med nervositet och spänning jag åker dit, inte kul att veta att han är helt ovetande om att han ska få ont men det kommer ju dock gå över ganska snabbt! Men det är ju så himla kul att se vad han väger och hur lång han är, sist vägde han 7.7 kg och var 65 cm, så det ska som sagt bli spännande att se!

Tänkte även skriva någon punkt om Liam´s utveckling iallafall.

- Han vill inte ligga ner utan vara med hela tiden. Sitta i gå-stolen eller nej, åka runt i gå-stolen är det han är nöjdast med längst, såklart!

- Han är otroligt stark och från halvt liggläge sätter han sig nu upp även om han behöver stöd för att hålla sig uppe i sittläge sen. Han vill även från helt liggläge sätta sig upp och han kämpar enormt men det går inte ben och överkropp är i luften väldigt mycket och det lär vara otroligt jobbigt men nog dröjer det någon vecka innan han hittar tekniken innan han kan sätta sig.

- Han äter gröt varje dag och oftast någonting mer när vi äter mat, fortfarande ganska små portioner men det jag ökar sakta men säkert. Och jag har alltid tyckt han var duktig med att få i sig det mesta men nu äter han verkligen!

- Han vill verkligen ta sig framåt, och snart när han fattat tekniken kommer han krypa fram, dröjer nog inte många veckor.

Liam bara någon dag gammal & Liam förra helgen. Galet vad han är olik sig han har förändrats enormt och gud vad han har växt?!

15 februari 2016 22:54 | -Liam. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas