-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Resa med bebis.

Nu är det inte långt kvar!! // Bild från hotellet.

Nu är det bara 3 veckor kvar tills vi sitter på planet till lite skönare väder, ska bli så skönt att komma iväg. Men det är ju en del som ska fixas och jag känner att jag måste strukturera det hela lite, ska väl skriva både en packlista och inköpslista på saker vi behöver inhandla innan resan. Bland annat uv-dräkt till L, en speciell solkräm, badblöjor/badbyxa, solhatt osv. Sen är det säkert lite smått jag och Daniel behöver också, en varsin väska, men det lånar vi ju antagligen. Hur ska man kunna få plats med allt när man är 3 stycken som ska dela på ett bagage på 50 kilo?! Låter mycket men när man tänker efter på vad som faktiskt ska med till en bebis är det plötsligt inte lika mycket längre, blöjor, ersättning, kläder krämer, olika läkemedel för säkerhetsskull. Jag är väl antagligen för töntig och vi kommer säkert stå där med 10 kilo till godo och bara tänka att man kunde ta med de där extra paret med skor eller liknande.. 

Sen till en annan sak, älskar ju som jag sagt våran emmaljunga men jag vill inte riskera att den slängs runt och går sönder pga hanteringen på flygplatsen. Sen har vi pratat det är ju en stor vagn, ganska tung att bära även om den kanske inte ska bäras allt för mycket och nog blir det en hel del kladd med solkrämer, massa vatten iom bad, ersättning och barnmat som troligen oftast ska ätas i vagnen och säkerligen annat kladd som vi helt enkelt vill undvika. Det lutar helt enkelt åt en billig, smidig, lätt sulkyvagn med bra skydd mot solen + liggläge är ett måste. Har faktiskt hittat en vagn som både jag och Daniel gillar runt 800 kronor och uppfyller alla krav vi har. Kändes onödigt först men den kommer säkerligen användas i sommar också när man ska till ställen med mycket folk eller att ha med om Liam ska spendera dagen hos mormor & morfar /farmor/farfar.. ja vart som.. 

Vi får se hur vi gör med allt, kom gärna med tips om ni har erfarenhet av att resa med barn vad ska man tänka på och så, inga pekpinnar att så SKA ni göra men tips tar jag med glädje emot! :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas