-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Våran vagn - emmaljunga 2015.

Fick en fråga om jag kunde visa våran vagn och självklart.
Detta är alltså våran vagn emmaljunga edge s 2015(?) tror jag, eller är jag ute och cyklar nu??? emmaljunga -15 iallafall.

Jag älskar våran fina vagn och kan nog inte bli nöjdare! Den är rejäl och klarar av olika typer av underlag fint, hjulen är rejäla men smidiga då framhjulen är svängbara (kan låsas) vilket gör det lätt att gå i affärer, på stan eller liknande där det kanske är lite trängre gångar/ mycket folk. Den är ju dock lite stor men det är nog det ända minuset, så bor man i stan kanske man vill välja en något mindre vagn men för oss som bor här och hänger i stan ibland passar den prima! Lätt att fälla ihop och lätt att ta bort/sätta på ligg/sittdelen bara ett lätt klick. Sen supersmidigt att man med hjälp av två adapters(?) kan klicka på babyskyddet på vagnen, skönt när man bara ska in en snabbis på affären men inte vill väcka bebis. 

Bebis kan lätt få vara ifred då suffletten gå ganska långt ner och man kan fälla upp "överdraget" som på bilden nedan. Man kan fälla upp ett litet ryggstöd i liggdelen också så han halvsitter och kan hänga med lite bättre. Mycket rymlig är den också, Liam kan lätt ligga i liggdelen flera månader till utan att det kommer bli trångt sittdelen har lika stor plats den och den kommer kunna användas mycket länge till! Inbyggt myggnät och solskydd i suffletten vilket troligen kommer uppskattas i sommar då man lätt kanske glömmer en sådan sak om det är löst till, regnskydd är också med i en påse som går att sätta på vagnen så den heller ej glöms.. Sen är ju emmaljungas vagnar superfina, det finns ju enormt mycket olika färger och material att välja på även vilken typ av hjul man vill ha, det finns nog en vagn för alla i märket emmaljunga skulle jag tro ! 

 

Det är ju inga proffsbilder men det vet ni ju sen tidigare att jag inte tar och är det något med ni vill veta så får ni fråga!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas