-Alexsandra 17, mamma till Liam.

6 favoriter.

Tänkte lista några saker jag verkligen gillar/älskar, så kika nedan om det intresserar.

1. När Liam somnar/sover i min famn - Alltså ja jag tycker det säger sig själv, hur gosigt är det inte att ha en sovande bebis i famnen och bara känna massa kärlek flöda genom kroppen, underbart!

2. Spontant - Kanske blir en aning svårare att göra spontana saker nu med barn, men tror vi kommer lyckas rätt bra ändå, då jag samtidigt inte känner att det kan vara så jobbigt att ta med Liam och sen så skäms jag inte alls för att någon av familjemedlem skulle ta hand Liam för ett någon gång sådär när det behövs.

3. Resa - Jag gjorde första resan med flygplan 2013 och har verkligen inte rest mycket i mitt liv förutom en hel del 40 timmar kryssningar till Helsingfors men älskar längtan, förberedelserna, vakna upp innan avfärd vara framme och vid resmålet och bara må och se nya saker till och med att åka hem då det oftast är skönt att komma hem. Nej längtar ENORMT till nästa resa vilket förhoppningsvis blir inom snar framtid!

4. När saker blir lyckade - Saker som man överplanerar eller saker som planeras över huvud taget kan man oftast se fram emot för mycket därför känns det så otroligt skönt att gå och lägga sig efter en lyckad dag när allt blev som man tänkt sig eller kanske till och med bättre! Otroligt skön känsla!

5. Känslan efter träning - Efter en springtur när man äntligen kommer i mål eller någon annan typ av träning och man verkligen känner i kroppen att den jobbat, åh så härligt! Länge sen den känslan befann sig i min kropp men förhoppningsvis kommer jag väl få känna den snart!

6. Sommaren äventyr - Även om förra sommaren inte blev min bästa och många tårar fälldes så älskar jag och ser så fram emot nästa sommar! Tänk bara allt roligt på sommaren, äventyr men en bunt vänner eller alla grillkvällar och denna sommar kommer bli såå mycket bättre. Gud vad jag och Liam ska bada, busa och bara upptäcka och ta för oss av allt sommaren kan erbjuda.

Oj vad vi ska upptäcka i sommar!

9 januari 2016 20:19 | -Jag. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas