-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Både massa bra & massa dåligt.

Ja då var det måndag, vad gör det våran familj som ändå bara hänger hemma, hehe. Men jag ska försöka göra lite nytta då helgen har bestått av ytters lite av just nytta.. Åkte till mamma & pappa i lördags och hängde där till igår, god mat och mycket prat, exempelvis ligger utomlandsresan nu inte alls långt bort var extremt nära på att åka in och boka men det vart lite ändrade planer men det är på gång!
Även fast det var en bra helg var det en jobbig helg, oroade mig massor för min underbara farmor även om det denna gång kanske inte var "så farligt" så slås jag av tanken att jag verkligen inte skulle klara mig utan henne som det känns nu..

Sen fick jag även ett migränanfall grad värre igår började precis som ett av dom värsta jag hade under graviditeten domnade i handen och sen uppåt mot ansiktet såg dåligt/suddigt/tunnel jag vet inte hur jag ska förklara och sen tillslut huvudvärken, nej usch och fy låt mig slippa detta kände jag mest. Men jag tog mig igenom det ännu en gång vill inget annat än att slippa det i framtiden men något säger mig att jag ej kommer få det.. 

Checka denna twiniibild på mina pojkar, ni kanske inte ser men det gör jag! // Och återigen blev det pulka åk och återigen somna han nästan innan vi ens kom utanför dörren med pulkan, haha.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas