-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Bilder på Liam?

Jag ser fler och fler som slutar visa sitt barn i sociala medier osv, att inte visa ansiktet rakt framifrån eller kanske bara tar kort bakifrån eller inga kort alls. En blogg jag läser hade det hänt en sådan fruktansvärd sak för hennes lilla bebis och jag kan inte tänka mig hur jag skulle reagera om liknande hände min bebis.

Min tanke som jag skrev under graviditeten var att inte visa Liam mer än ett kort väldigt sällan, men det ändrades också när han kom. Dels för att korten jag skickade till familj och släkt var dom väldigt snabba med att lägga ut på alla sociala medier dom hade knappt så jag själv fick berätta den stora nyheten för alla jag ville utan snabbt som tusan låg det en hel del bilder ute på min lilla godbit. Jag måste ju skylla mig själv lite då jag inte informerat om hur jag ville ha det men samtidigt tycker jag att man kunde väntat på mig men jag kan inte sitta och älta det nu, det blev som det blev. Men sen när han kom så hade jag himla svårt då han var det finaste jag sett och otroligt charmig med sina olika uttryck i ansiktet, och såklart man vill skydda det finaste man har men samtidigt ville jag visa hela världen hur otroligt stolt jag var över att jag burit ett sådan underbart litet liv! Så jag ändrade inställning - Jag skulle visa bilder men inte överexponera, alltså någon bild då & då och sen mestadels från sidan eller bakifrån. Kan inte känna att jag riktigt höll det heller, mer eller mindre alla bilder är rakt framifrån, och samtidigt som jag inte känner att det gör så mycket är jag otroligt rädd att någon ska på något sätt "göra min lilla plutt illa". Det finns så många idioter som kan göra så mycket hemsk bara med hjälp av en ändå liten bild, nu hoppas jag att inget ont händer våran lilla älskling för jag skulle gå sönder. 

Nu är det så pass många bilder ute på honom och jag tänker nog försätta lägga ut bilder samt låta andra lägga ut bilder, jag är ju ändå inte känd på något sätt men jag kan ju såklart ändra mig i framtiden men så länge får jag tänka lite på hur jag vill ha det och då fortsätter jag som sagt som vanligt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas