-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Byta bord och babyLiam.

Torsdag alltså, helg imorgon yäääy!

Jag bestämde redan igår att den gången Liam vaknar efter klockan 7 går han och jag upp, han sov till klockan stod på strax innan 10 bara för det och speciellt tidigt var det ju inte. Men nu sitter vi iallafall i soffan och gosar, jag har ätit frukost och likaså han och nu har han somnat. Tanken var att gå ut på en långpromenad efter frukost men det snöar/regnar en hel del så ska vänta och se om det lättar lite eller om vi får dra på regnskyddet och köra ändå! 

Gårdagen blev det veggiiwook för mig och Daniel och Liam fick lite broccoli&morot. Nu har vi satt upp en `tillsvidare-stol` till L en sådan man sätter fast i bordet bara till vi köpt ett nytt bord och då ska utgå från det när vi köper en lite bättre, funkar helt klart och var ganska skönt att slippa ha honom i knät när man äter. Sen var det mysigt att man kunde mata honom samtidigt så han vart delaktig i middagen mer, han satt där och log och var jätteglad så det verkade vara en hit! Avslutade dagen i soffan som vanligt men lyckades få dk att välja bort chokladbollarna och istället jörde vi på morötter och dipp, lite nyttigare lite bättre ;).

Här är vårt nuvarande barbord alltså ganska högt och sen fyller det inte alls ut, vi vill ha fler platser // Liam ganska nykläckt någon dag eller så, min fina bebis tänk att han varit så lite!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas