-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Liam 4 månader!

Idag blir Liam hela 4 månader!! Hjälp vad tiden har gått fort känns som jag nyss fick reda på att jag var gravid, att jag nyss gick och väntade och knappt kunde bärga mig tills han var här, och nu är han här och har vart här i 4 månader. Det är sjukt vad fort tiden har gått och hur mycket han utvecklats! Han har växt enormt mycket och på måndag får vi se hur stor han har blivit, sist vägde han 6,9 kg och var 63 cm, så ska bli så spännande att se hur mycket siffrorna ligger på denna gång! Kan lista några saker han gjort/fått/lärt sig sen han föddes, självklart inte alla men några stycken.

- Han har sen han var 2 & en halv månad vänt sig från mage till rygg och nu vänder han sig nästan från rygg till mage också, hans arm tar i men snart så!

- Han kan fästa blicken och se väldigt långt! Läste någonstans att synen är näst intill lika bra som en vuxens i detta utvecklingssteg och det skulle inte förvåna mig om det stämmer för han ser mycket långt!

- Han pratar massor och sjunger! Med olika ljud och volymer, ibland ropar han högt och ibland piper han ihop en liten visa, det är verkligen så kul att "prata" med honom!

- Han har inte riktigt fattat hur man ska sträcka sig efter saker men när han väl håller i något åker det gärna in i munnen eller blir noga undersökt av hans små ögon!

- Vi TROR det är tänder på G! Som jag sagt tidigare, han biter på allt och det gör ont och jag tycker att jag känner något i munnen på honom men jag kan lika gärna ha fel, är ju första barnet och jag kan lika gärna inbilla mig då det är så svårt att veta! Sen är han mycket gnälligare än vanligt samt väldigt trött, men vad vet jag, det återstår att se!

- Han krälar sig kortare bitar fram på mage, kanske inte alls medvetet men ligger still är ju det sista han gör!

VS

Tänk att han vart sådär liten och tänk att han nu är såhär stor?! Galet att det kan gå så fort!

15 januari 2016 17:39 | -Liam. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas