-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Torsdag och gårdagens paj.

Ja det är torsdag, förut var det min absoluta sämsta veckodag irriterande att det var en lång dag i skolan med massa extremt jobbiga ämnen och a den kändes bara allmänt lång och jobbig. Idag bryr jag mig inte, jag hänger hemma med båda mina pojkar och vi bara myser. Liam sover lunch och Daniel fick ett ryck idag på grund av att han var så rastlös så han fixar för fullt med sin garderob, kommer ihåg att han tyckte jag var "töntig" som sa att det blev en aning långtråkigt att gå hemma men nu känner han nog likadant. Men nu har vi ju ändå varandra att klättra på istället för väggen, hehe. 

För övrigt då, käkade ost & baconpaj till middag igår, älskarrrr matpaj av olika slag - ja jag älskar nog det mesta i matväg haha..
Liam är en aning förkyld eller ja han är väldigt hes, samt lite småhängig gosar in sig ordentligt i famnen när man bär honom men sen märks det nästan inte han är lek & busglad som vanligt och kanske att man kan ana att han är lite snuvig också. 
Sen rullar han för fullt också, har jag sagt det? Att han nu rullar från både rygg till mage och tvärt om nu han gjorde det (rygg - mage) en morgon för någon vecka sen men eftersom jag var lite i morgonmössan så tänkte jag att han kanske låg lite snett så det gick lättare. Men sen på kvällen så rullade han från rygg till mage säkert 10 gånger minst så det är full rulle och ännu viktigare att hålla ögonen på honom speciellt när han ligger på höjder. Mage till rygg har han ju fixat sen 2½ månad som sagt, det är så himla kul att se och man får ett rus i kroppen av sådana framsteg!
Här är gårdagens paj, med massa gotta i ♥!
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas