-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Miss tha blogg.

Åh min kära blogg jag saknar dig.. haha nej men det är sant jag kommer ofta på mig själv att tänka "Åh det ska jag göra ett inlägg om" men det blir liksom aldrig av. Jag vill hålla igång den som jag gjorde "förr," fast kanske med lite bättre kvalité på inläggen om man säger så, men jag vet att jag kommer ha dagar/perioder då jag inte vill..

Hur som helst så säger jag som vanligt, vi får se hur jag gör maybe im back eller så är detta det sista blogginlägget jag gör, någonsin? 

 

Kan berätta om det senaste som gjorts i mitt liv, fixade mitt hår och jag har nog aldrig blivit så nöjd tror jag! Jag har gjort min första (absolut inte sista) tatuering - Liams namn & födelsedatum, även där vart jag & är sjukt nöjd! Igår fixade jag även mina naglar och ja kan inte säga annat än att jag blev supernöjd där också! 

Har gått introduktionskursen och om en synundersökning så kan jag börja övningsköra. BVC hembesök är avklarades i måndags och Liam växer på fint dock inte i lika rasande fart som förut men han väger nu 9.3 kg & är 70.5 cm lång, min stora kille! 

Så en liten genomgång av hur livet sett ut sen sist, iallafall dom större sakerna. Stor kram på er som faktiskt fortfarande kikar in!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas