-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Jag vill ha..

1. Nya tallrikar, bestick, glas..- Ja allt därtill, det är absolut inget fel på dom vi har just nu, från Ikea för en ganska billig peng. Köptes när Daniel fick sin förra lägenhet och som allt annat i denna lägenhet (nästan) blev det svart . Helst skulle jag bara vilja gå på Ikea, servera och alla andra butiker som har allt som behövs till ett dukat bord och peka & plocka det jag vill ha men det får vänta, ingen direkt prioritet, Massa andra större grejer ska inhandlas först men sen tänker jag byta ut allt, kanske inte allt på samma gång men lite i taget.

2. Sommar - Jag vet, alla vill typ ha sommar just nu. Längtar efter att ha dörren till uteplatsen öppen, släppa ut en krypande/gående(?) bebis till en liten mini pool och sitta i solen. Åka på utflykter till stranden, vattenland, parker gå promenader med vagnen barbent, sommarfester, sitta på uteserveringar, åh får ångest av all längtan till sommaren. Men så fort som tiden går nu är vi snart där!

3 Nytt smink- Helst skulle jag bara vilja kasta det mesta ur min sminknecessär och klicka hem massa nytt, men känner inte heller att det är något jag vill göra. Jag är för snål/sparsam för en sådan grej här inhandlas allt en sak i taget och ofta billigare än vad det behöver vara. 

4 Nya naglar - Där har vi dock något som går i uppfyllelse redan på onsdag. Jag höll på att rengöra ett galler till ugnen med massa bränd lasagne, använde ett ganska starkt medel och vips så släppte tre naglar, det kanske inte alls hade med medlet att göra dock. Jag som var så himla nöjd & skrytsam.. Men ska iallafall tillbaka till salongen och fixa nya på onsdag som sagt, har ändå en ganska bra utväxt så det gör inte jättemycket att det blev någon vecka tidigare än tänkt!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas