-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Liam sjuk.

Liam har gått och blivit sjuk, det smög sig på natten till onsdag och igår kväll blev det värre, feber riktig rinnsnuva, hes & massa slem. Stackars liten, jag lider verkligen med honom och jag önskar att jag kunde ta över det åt honom! Tur i oturen är ju att det kom nu efter semestern! Detta är första gången han faktiskt är sjuk, jag har ju misstänkt sjukdom förut men nu vet jag att det inte alls var att han var sjuk.

Natten gick ändå hyfsat bra - han fick Alvedon & koksaltlösning innan läggdags eftersom han hade så svårt att komma till ro pga allt slem i näsa & hals men när han väl somna sov han och vakna endast två gånger och var gnälligare än vanligt. Jag tog första rundan och Daniel andra vilket för mig funkade super, kändes verkligen som att vi var ett team då det alltid annars är jag som går upp oavsett hur många gånger det handlar om. 

Nu busar sjuklingen iallafall i lekstolen och jag ska väcka Daniel och sen måste vi planera dagen, tanken var ju stan och storhandling men om Liam har feber får vi lösa det på annat sätt. Han är dock otroligt pigg nu men det kan ju vända fort.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas