-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Rutin, mat & sovande.

Liam sov himla länge idag, han har börjat sova väldigt mycket bättre och tror faktiskt det beror på att matintaget av riktig mat har ökat. Har även börjat ge välling kvällstid och har blandat ut det med en aning mer vatten än vad som står och nu igår åt han upp mer eller mindre allt i flaskan. Känner att det börja släppa då vi haft en liten period med en pojke som spottar ut, stänger munnen, ja till och med får kväljningar. Men igår åt han upp maten problemfritt + välling på kvällen och nu i morse åt han upp gröten också.

Vet inte men någonstans efter vi börjat introducera mat så slutade han helt enkelt gilla allt som inte hette smoothie typ, i början gick det toppen och allt gick mer eller mindre ner. Och nu börjar vi hamna på den rätta banan igen, skönt! Måste dock ta tag i att göra maten själv igen, blev lite uteslutet då vi på resan kände att det blev enklare med köpt barnmat och nu efter så har vi fortsatt i dom banorna men nu så!

Vill för övrigt så gärna komma tillbaka i rutiner igen, Daniel börjar jobba nästa måndag och då kommer det garanterat bli lättare, nu under tiden han varit hemma har vi mest glidit med och inte haft några direkta rutiner. Men som sagt - det ska ändras!

Min lilla bäbis känns dom det var igår du var så liten ♥

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas