-Alexsandra 17, mamma till Liam.

Tänk om?

Jag tänker superofta på orden "tänk om..". Absolut inte för att jag idag är missnöjd med mitt liv, men bara för att jag är supernyfiken på hur livet hade artat sig om jag inte gjort vissa val, träffat vissa människor eller bott på platsen jag bott/bor på. 

Tänk om jag inte träffat/blivit bästavän med Josefin, hade vi haft den där tjejmiddagen samma dag som jag träffade Daniel för första gången? Hade jag ens suttit med Daniel & en bebis i en tvåa i haga nu då? 

Om inte mamma & pappa fått två till barn efter mig hade jag varit mer bortskämd eller hade mitt liv varit annorlunda?

Om jag inte hade varit så onoga med mina p-piller hade jag haft en barn idag då, antagligen inte. Hade jag och Daniel då kommit så långt som vi gjort idag?

Om jag inte mått dåligt hade jag träffat personerna som gjorde allt bättre då, hade jag värdesatt dom lika mycket, och hade jag inte träffat dom hade jag funnits idag?

Det är så galet mycket tankar, det är både spännande och skrämmande att tänka på detta liksom, tänk om? Många tycker ju att man inte ska tänka så men jag tycker att det inte gör något, inte för mig som är så pass nöjd med mitt liv idag, visst finns det småsaker jag vill ändra till exempel flytta till större, helst hus, börja på ett bra jobb, helst igår, och sådant men jag är överlag nöjd med mitt liv och hade inte ändra mycket även om chansen fanns.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas